Autoverzekering telefonisch afsluiten

ONZE ENTHOUSIASTE MEDEWERKERS HELPEN U GRAAG

Vind u het prettiger om uw bestelautoverzekering telefonisch af te sluiten? Dat kan! U kunt telefonisch contact met ons opnemen.

Onze klantvriendelijke medewerkers maken binnen enkele minuten een premievergelijking voor u. Als u akkoord bent met de premie, kunnen zij direct de autoverzekering voor u in orde maken.

Wij zijn altijd goed bereikbaar zonder wachttijd. Bel voor een telefonische berekening met (073) 54 30 830. Openingstijden maandag t/m vrijdag van 9:00 – 17:30 uur.

Omdat verzekeren mensenwerk blijft, nemen onze medewerkers voor u de tijd…


BESTELAUTOVERZEKERING DIRECT IN DEKKING

Als ondernemer heeft u het al druk genoeg met uw bedrijf. Daarom hebben we het verzekeren van uw bestelauto zo makkelijk mogelijk gemaakt. Via onze site kunt u uw bestelbus online verzekeren. In de meeste gevallen wordt direct voorlopige dekking verleend. U ontvangt een bevestiging per e-mail en SMS en kunt meteen op weg. Er is dan direct dekking.


TELEFONISCH VERZEKEREN BESTELAUTO

Heeft u liever even persoonlijk contact met ons? Dat is uiteraard ook mogelijk. We nemen telefonisch de benodigde gegevens op en maken de aanvraag voor u in orde. We nemen uw bestelauto direct in dekking. U ontvangt een bevestiging per e-mail en SMS.

Na definitieve goedkeuring door de verzekeraar ontvangt u op korte termijn de polis met daarbij de groene kaart.


ALTIJD ACCEPTATIE MOGELIJK

Het is goed om te weten dat we uw bestelauto altijd kunnen verzekeren. Ook als u eerder geweigerd of geroyeerd bent. Dit vergt maatwerk en dat leveren we graag! Ook als u uw bestelauto gebruikt voor koeriersdiensten, taxi of bezorgdiensten kunnen we een passende autoverzekering voor u vinden. Het makkelijkst is om hiervoor contact op te nemen met onze klantenservice.


BEDENKTIJD

Indien u niet akkoord gaat met de door u ontvangen polis dan kunt u deze binnen uiterlijk 14 dagen na dagtekening polis naar de verzekeraar terugsturen. De polis wordt dan beëindigd. Op deze manier weet u zeker dat u de juiste keus gemaakt heeft en dat u altijd de mogelijkheid heeft de polis aan te passen.

KVK 16042333 | WFT-vergunning 12013756 | ©Goedkopebestelautoverzekering.nl 2004-2024