Bedrijfsauto verzekeren als ZZP’er: snel geregeld!

autoverzekering bedrijfsauto voor ZZP'er

Als freelancer wil je te allen tijde mobiel blijven. Jouw werk en inkomen zijn immers medeafhankelijk van jouw zakelijke vervoersmiddel. Bedrijfsauto verzekering ZZP afsluiten? Online je bedrijfsauto verzekeren als ZZP’er is bij ons opvallend snel geregeld. Vergelijk nu de goedkoopste aanbieders van bedrijfsautoverzekeringen voor ZZP’ers.  Na schade ben je dan snel weer onderweg. Bereken nu de premies van de beste aanbieders via onze website. Je kunt op verschillende dekkingen vergelijken: WA, WA+ Beperkt Casco én Allrisk!

Bedrijfsauto verzekering ZZP’er online afsluiten: WA óf ook casco

Meestal wordt een bedrijfsautoverzekering voor ZZP afgesloten op enkel WA-dekking. De eigen auto is dan helemaal NIET verzekerd. Zelfs geen sterretje of barst in de ruit. Het enige dat met een (wettelijk verplichte) WA-autoverzekering wordt afgedekt is schade die met jouw ZZP bedrijfsauto wordt toegebracht aan anderen. 

Voor meer zekerheid kun je de bedrijfsauto verzekeren op WA+ Beperkt Cascodekking. Ruitschade valt dan onder de dekking, waardoor je bestelauto snel en goedkoop kan worden gerepareerd. Hetzelfde geldt voor veel andersoortige schades door van buitenkomende onheilen die optreden buiten de eigen schuld om. Veel schadebedrijven bieden flexibele openingstijden waardoor de bestelbus op een geschikt moment gerepareerd wordt.

Kies je voor een allrisk autoverzekering? Dan is jouw ZZP bedrijfsauto zelfs verzekerd voor schuldschades. Hierbij gaat het om schades aan de eigen auto die door eigen toedoen zijn ontstaan. Je raakt een paaltje bij het achteruitrijden… Bij het wisselen van rijbaan schamp je andermans voertuig dat in je dode hoek bevindt… Je begeeft je op glad wegdek, je verliest de controle over je bestelauto en deze raakt van de weg of zelfs te water… Een allriskverzekering dekt al dit soort schades.

Zélfs een passende ZZP bestelautoverzekering bij speciale risico’s

Voor al je vragen inzake het verzekeren van een ZZP bedrijfsauto kun je contact met ons opnemen. De goedkoopste bedrijfsautoverzekering ZZP sluit je immers gemakkelijk via internet af. Maak direct een objectieve vergelijking met onze gespecialiseerde vergelijkingsmodule voor bestelautoverzekeringen.

Je ziet dan direct wat de beste premies en voorwaarden zijn voor jouw wagen. Let wel: de laagste premie biedt veelal de beperktste dekking en zodoende de minste zekerheid. Het is een persoonlijke afweging te bepalen welke dekking het best bij jouw voertuig en persoonlijke situatie past.

Het afsluiten verloopt veelal probleemloos, zolang er geen sprake is van risicovol gebruik (taxi, rijles, koerier e.a.) of een probleemverleden (wanbetaling, strafblad, claimhistorie e.a.). Let wel: kom je niet zomaar 1-2-3 door de module heen? Dan kunnen we je nog altijd telefonisch van een passende bestelautoverzekering voorzien!

KVK 16042333 | WFT-vergunning 12013756 | ©Goedkopebestelautoverzekering.nl 2004-2024