Selecteer een pagina

Je Citroen Berlingo verzekeren kan simpel en snel via onze website. Bereken online de goedkoopste aanbieders voor jouw Citroen Berlingo verzekering. Je kunt kiezen tussen particulier of zakelijk gebruik. Het is maar net wat van toepassing is op jouw situatie. Op basis van een premieberekening krijg je de goedkoopste premies te zien. Het is belangrijk een afweging te maken tussen zekerheid en kosten.

 

Citroen Berlingo verzekeren via onze site

Een Citroen Berlingo verzekeren kost weinig moeite. Ga naar bestelauto om je wagen direct in dekking te zetten. Vaak wordt er bij een dit soort bedrijfsauto’s alleen gekozen voor een WA dekking. Je bent dan verzekerd voor schade die jij aan een ander toebrengt. Dat is het geval wanneer je schuldig blijkt te zijn voor een schade. De verzekeraar keert dan een vergoeding uit aan de tegenpartij. Eigen schade is bij WA dekking niet verzekerd, maar het is wel mogelijk.

 

Zakelijk je Citroen Berlingo verzekering afsluiten

Als je een eigen zaak hebt dan zal je zakelijk je Citroen Berlingo verzekeren. Dat kan net als bij particulier gebruik op verschillende dekking. Vanaf beperkt heb je dekking voor onder andere ruitschade, diefstal, aanrijding door wild en stormschade. Premieverschillen zijn vaak klein. Je Citroen Berlingo verzekeren op de meest uitgebreide dekking is kostbaar. Naast deze Franse auto is een Opel Combo veel voorkomend binnen de bedrijfsauto’s.