Selecteer een pagina

Een grijs kenteken verzekeren voor particulier gebruik doe je eenvoudig online. Bereken de goedkoopste bestelautoverzekering en sluit deze via internet af. Wij bieden je de mogelijkheid een bestelautoverzekering af te sluiten voor je bedrijfsauto. Afhankelijk van het gewicht van de auto en je schadeverleden hoort daar een premie bij. Hoe meer schadevrije jaren je hebt opgebouwd, hoe goedkoper de verzekering. Maar welk gebruik geef je op?

 

Grijs kenteken verzekeren voor particulier gebruik

Een praktische auto hebben is een reden waarom consumenten een bestelauto met grijs kenteken verzekeren voor particulier gebruik. Veel verzekeraars doen daar moeilijk over als het verkapt zakelijk gebruik is. Ondernemers kunnen daarom lastig een grijs kenteken verzekeren voor particulier gebruik. Het komt zelfs voor dat verzekeraars alleen zakelijk je auto willen accepteren. Door op onze site goed te vergelijken kom je bij de juiste aanbieders uit.

 

Ondernemer en grijs kenteken particulier verzekeren

Als ondernemer is het lastig een grijs kenteken particulier te verzekeren. Als je wagen zakelijk ingezet wordt dan moet de auto ook zodanig verzekerd worden. Dat is niet duurder. Heb je een eigen zaak dan is bij leasen een losse verzekering soms niet nodig. Voertuigen voor een onderneming moeten zakelijk afgesloten worden. Zakelijke en particuliere ritten zijn dan gedekt. Verzeker je de auto exclusief btw? Dan wordt de schade zonder btw uitgekeerd.