Hoe kan ik een goedkope bestelautoverzekering afsluiten?

U kunt binnen enkele minuten een premievergelijking voor bestelauto maken uit een groot aantal bekende Nederlandse verzekeringsmaatschappijen. Daarna kunt u direct de gewenste verzekering afsluiten.

Een goedkope bestelautoverzekering afsluiten

Het afsluiten van een goedkope bestelautoverzekering is heel eenvoudig. U begint met het invoeren van uw kenteken. Aan de hand van het kenteken worden de gegevens van de bestelbus automatisch ingevuld. Na nog wat aanvullende informatie over het gebruik en de bestuurder worden de goedkoopste bestelautoverzekeringen getoond.

Bestelbus verzekeren

Nadat u een keus heeft gemaakt uit de premievergelijking, kunt u de geselecteerde bestelwagen verzekering direct afsluiten. U voert uw persoonlijke en zakelijke gegevens in. Aan de hand van deze aanvraag wordt bepaald of u in aanmerking komt voor directe dekking. 95% van de aanvragen worden direct geaccepteerd.

Polis bestelauto verzekering

Na definitieve goedkeuring door de verzekeraar ontvangt u de polis met de groene kaart. Als u ervoor heeft gekozen deze digitaal te willen ontvangen, ontvangt u de polis van uw bestelautoverzekering per e-mail.

KVK 16042333 | WFT-vergunning 12013756 | ┬ęGoedkopebestelautoverzekering.nl 2004-2024