Ik kom niet in aanmerking voor voorlopige dekking. Wat nu?

Er kunnen redenen zijn waarom uw bestelbus niet meteen in aanmerking komt voor voorlopige dekking. In dat geval zal uw aanvraag eerst handmatig beoordeeld worden door een van onze medewerkers.

Aanvullende informatie

Mogelijk nemen we contact met u op om de aanvraag te bespreken. In sommige gevallen hebben we nog wat aanvullende informatie nodig over bijvoorbeeld het verzekeringsverleden of over het gebruik van de bestelauto.

Nadat we alle informatie hebben ingewonnen nemen we contact op met de verzekeraar. We leggen de aanvraag voor met daarbij de uitgebreide toelichting. We vragen de verzekeraar of acceptatie akkoord is.

Indien de aanvraag is goedgekeurd sturen we u een bevestiging van de voorlopige dekking. De polis met de groene kaart kunt u dan op korte termijn verwachten. Als de aanvraag wordt afgewezen zullen we u daarover eveneens informeren.

Aanvraag afgewezen? Wat nu?

Wij hebben altijd de mogelijkheid u een bestelautoverzekering aan te bieden. Acceptatie is altijd mogelijk. Wij werken daarvoor samen met verzekeraar Rialto. Als u een aantal jaar bij Rialto verzekerd bent geweest, kunt u in de meeste gevallen weer terugkeren naar een “gewone” verzekeraar. Neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie over altijd acceptatie

KVK 16042333 | WFT-vergunning 12013756 | ┬ęGoedkopebestelautoverzekering.nl 2004-2024