Wat moet ik doen als ik een andere bestelbus heb gekocht?

De nieuwe gegevens van uw bestelbus kunt u telefonisch of per e-mail doorgeven. Aan de hand van de gegevens van de bestelauto maken we een premievergelijking. We zetten de goedkoopste autoverzekeringen voor uw bestelauto op een rij.

Premievergelijking bestelautoverzekering

Uit de premievergelijking komt vaak een duidelijke voorkeursmaatschappij naar voren. In meeste gevallen kiezen we de goedkoopste. Omdat we uitsluitend zaken doen met de grootste Nederlandse verzekeraars is de kwaliteit gewaarborgd.

Bestaande bestelautopolis wijzigen

Het kan zijn dat de bestelauto wordt verzekerd bij dezelfde verzekeraar als waar u eerste bestelbus is verzekerd. In dat geval kunt u via de klantenservice de autowijziging aan de verzekeraar doorgeven.

Nieuwe bestelauto verzekering aanvragen

Als een andere verzekeraar als voordeligst uit de premievergelijking komt, kan het zijn dat we adviseren de bestelauto bij die verzekeraar onder te brengen. We zeggen uw oude bestelautoverzekering dan op en vragen een nieuwe aan. Na definitieve goedkeuring door de verzekeraar ontvangt u de polis met de groene kaart. Zo is uw bestelauto goed verzekerd.

KVK 16042333 | WFT-vergunning 12013756 | ┬ęGoedkopebestelautoverzekering.nl 2004-2024