klantenservice

Welkom bij onze klantenservice pagina. Je kan op verschillende manieren in contact met ons komen. Zo kan dat telefonisch tijdens kantooruren. Dat is op maandag t/m vrijdag tussen 9:00 uur en 17:30 uur. Tegenwoordig zien we steeds meer vragen via de e-mail komen. Het is aan jou om de fijnste manier te bepalen. Veel voorkomende vragen gaan over het afsluiten of het aanvragen van een offerte.

KLANTENSERVICE TELEFONISCH BENADEREN

Wij zijn er als klantenservice voor je bij vragen. Telefonisch zijn we tijdens kantooruren bereikbaar op 073 – 543 08 30. Veel besproken onderwerpen zijn het afsluiten of wijzigen van een bestaande bestelautoverzekering. Of het melden en afhandelen van een schade in het verkeer. Wil je meer informatie over onze producten of diensten? Neem dan gerust contact met ons op via nummer 073 – 543 08 30.

E-MAIL STUREN NAAR ONZE KLANTENSERVICE

Naast de telefonische manier kan je ons via de e-mail benaderen. We helpen je graag met je vraag of probleem. Ons e-mailadres is info@goedkopeautoverzekering.nl. We doen ons best je zo snel en goed mogelijk te helpen. Korte vragen zijn makkelijk via de e-mail te beantwoorden. Heb je vele vragen tegelijk dan helpt het telefonisch contact op te nemen zodat je snel antwoord krijgt op al je vragen.

MEEST GESTELDE VRAGEN KLANTENSERVICE

Vaak gaan de vragen bij de klantenservice over het afsluiten van een bestelautoverzekering. Het gaat dan over de kwesties als onverzekerd zijn en privé of zakelijk verzekeren. Meestal is er een adviesbehoefte om een verzekering op maat te kunnen afsluiten. Onze klantenservice heeft geen wachttijd. Dat zorgt er voor dat je meteen iemand aan de telefoon krijgt. Je word zo een stuk sneller geholpen.

VOORDELEN VAN GOEDKOPEBESTELAUTOVERZEKERING.NL

Met onze dienstverlening zit je goed. Bekijk al onze voordelen op een rij. We staan als GoedkopeBestelautoverzekering.nl niet alleen voor een lage prijs. Kwaliteit is belangrijk want waar ben je anders voor verzekerd? We bieden onze klanten de mogelijkheid zelf te vergelijken. Bij hulp of schade zijn we er als klantenservice voor je. Zo sta je er niet alleen voor als extra service gewenst is. Hieronder treft u een aantal handige documenten aan:

KVK 16042333 | WFT-vergunning 12013756 | ©Goedkopebestelautoverzekering.nl 2004-2024