Selecteer een pagina

Bestelautoverzekering zakelijk of particulier? Verzeker je bedrijfsauto direct voor particulier of zakelijk gebruik. Verschillen in premie zijn gering als het gaat om de verschillen in gebruik. Voorwaarde is dat er sprake is van vervoer van eigen goederen. Dit is zo wanneer iemand bijvoorbeeld een klusbedrijf heeft. Andermans spullen vervoeren zoals bij koerierdienst is maatwerk wat betreft de verzekering. Informeer bij twijfel vrijblijvend bij onze klantenservice.

 

Acceptatie verzekeraars

Vaak is bij er bij grijs kenteken sprake van zakelijk gebruik. Acceptatie van een grijs kenteken is bij sommige verzekeraars een probleem. Via onze site kun je gewoon een verzekering afsluiten voor een grijs kenteken. Houd rekening met het gebruik als je een premieberekening gaat maken. Klik bovenaan de site op bestelauto voor de laagste premie. Heb je een eenmanszaak dan ligt het voor de hand een zakelijke verzekering af te sluiten.

 

Personenvervoer uitgesloten

Particulier verzekeren is ook denkbaar. Echt is personenvervoer dan niet toegestaan. Zo mogen er geen zitplaatsen in de laadruimte gemonteerd zijn. Met particulier gebruik is bedrijfsmatig rijden niet verzekerd. Word de auto enigszins bedrijfsmatig gebruikt, verzeker dan de auto ook zo. Kies wat van toepassing is: bestelautoverzekering zakelijk of particulier? Een grijs kenteken verzekering is dan eenvoudig online te regelen.